Velofans

Huur je fiets via een Velofan

Wil je het Meetjesland als toerist verkennen? Viva Velo werkt samen met een aantal horecazaken uit de streek, zodat zij hun klanten fietsverhuur kunnen aanbieden als extra service. Voor jou een uitstekende kans om op ontdekking te gaan met een gezellige b&b, een leuk cafeetje of een lekker restaurant als uitvalsbasis. 

Hieronder vind je een overzicht van onze Velofans. Als je via hen een fiets wilt reserveren, contacteer hen dan even en zij bezorgen je een arrangement op maat én de Viva Velo code waarmee je dan het online reservatieformulier kunt invullen.

Fietsen huren tegen aantrekkelijke prijzen

Gemakkelijk en snel

Gezond en ontspannend

Diverse Velofans

Zelf Velofan worden?

Heb jij een horecazaak in het Meetjesland, en wil je graag fietsverhuur als extra service aanbieden aan je klanten, zonder extra zorgen voor jou als horeca-uitbater? 
Dat kan via de fietsverhuurservice van Viva Velo.
We hebben 2 formules om samen te werken:

 

1. Velofan

Hou je het graag casual? Ga dan voor de formule van Velofan. Klanten reserveren met je persoonlijke code op onze website en wij regelen alles van reservatie, tot levering en ophaling.

2. Velovip

Liever een langdurige relatie? Word dan Velovip. Je huurt één of een aantal fietsen bij ons voor een heel jaar of seizoen en verhuurt die zelf door aan je klanten.
Contacteer ons voor meer info over onze formules en samenwerkingsmogelijkheden.
graphic-random-balls