Over ons

Lang Leve de Fiets! Viva Velo!

Het Meetjesland is biljartvlak. Ideaal om de fiets op te springen en te blijven rijden. Gezond, ontspannend en goed voor het milieu. Ook goesting om te fietsen?

Viva Velo, uw streekvelotheek, wil iedereen op de fiets en bezorgt u een goede huurfiets tegen een dito prijs. Wij verhuren onze fietsen zowel op korte termijn als op lange termijn.

Naast het verhuren van fietsen, kun je bij ons ook een tweedehands fiets kopen, of je fiets laten herstellen.

Huur een fiets

Waarvoor we staan...

Mens

De fietsen worden gemonteerd en hersteld door opgeleide fietsherstellers in ons fietsatelier. Elke fiets helpt bij het creëren van jobs voor mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt.

Milieu

Met Viva Velo werken we elke dag aan een betere leefomgeving. Enerzijds door duurzame mobiliteit te stimuleren. Anderzijds door tweedehandsfietsen te redden van de afvalberg.  

Mobiliteit

Viva Velo streeft naar duurzame en betaalbare mobiliteit voor iedereen.

Reserveer je fiets

Je kan online huurfiets(en) reserveren en afhalen in één van de vijf Kringloopwinkels in het Meetjesland. Maar je kan ze ook laten leveren op een locatie naar keuze of bij één van onze Velofans. Geef dit aan op het reservatieformulier of vraag meer info.

Viva Velo
een project van m-accent vzw

Viva Velo is, naast Kringloopwinkels Meetjesland, een project van M-accent vzw. Het zet de doelstellingen van het maatwerkbedrijf nog meer kracht bij.