Gooi niet weg wat iemand anders nog kan gebruiken

Heb je thuis herbruikbare spullen in de weg staan? Je doet er ons een groot plezier mee. Tijdens de openingsuren van onze winkels kan je ze altijd komen brengen. Elk van onze vijf winkels beschikt over een brengpunt.

Gewoon even bellen aan de poort en onze medewerkers helpen je graag verder. 

Let op: ons brengpunt in Lievegem blijft nog even gesloten. We verwijzen je graag door naar het brengpunt in Eeklo. Onze excuses voor het ongemak.

brengen Kringwinkel

Niet herbruikbare spullen betekenen voor ons extra kosten… Kan je moeilijk inschatten wat we wel of niet aanvaarden? Klik dan hier voor meer info.

Vind je het te omslachtig om je spullen zelf te brengen? Geen probleem, onze gratis ophaaldienst komt graag bij je langs. 

Wat gebeurt er met je spullen?

Je spullen leggen in de sociale werkplaats van De Kringwinkel Meetjesland vzw eerst een heel traject af van kwaliteitscontrole en sortering. Op die manier creëert de Kringwinkel sociale tewerkstelling: jobs voor mensen met minder kansen op de gewone arbeidsmarkt. Als de spullen aan de normen voldoen, komen ze tegen een zacht prijsje in één van de winkels terecht, waar iemand anders er blij van wordt. Voor meer details, klik hier.

Verhuurpunten in de Kringwinkels