krinwinkelonline3.jpg

MEER DAN EEN TWEEDEHANDSWINKEL...

Het is gezellig rondsnuisteren in de vijf Kringwinkels van het Meetjesland. Je vindt er originele tweedehandsspullen aan straffe prijzen. Door herbruikbare goederen een tweede leven te geven, verkleint onze vzw niet enkel de afvalberg, we creëren ook regionale tewerkstelling en sociale tewerkstelling: jobs voor mensen met minder kansen op de gewone arbeidsmarkt.


De Kringwinkel Meetjesland vzw heeft vijf winkels (en brengpunten) in het Meetjesland: in Eeklo, AalterMaldegem, Assenede en Zomergem.

ophaling kringwinkel

GRATIS OPHAALDIENST

Snel-Weg!, de gratis ophaaldienst van De Kringwinkel, is actief in Aalter, Assenede, Eeklo, Kaprijke, , Maldegem, Sint-Laureins, Waarschoot en Lievegem. De Kringwinkel Meetjesland vzw werkt hiervoor intensief samen met de verschillende gemeentebesturen.

jobs kringwinkel

WIE KRINGT, DIE WINT: NIET ZOMAAR EEN SLOGAN

Op zoek naar een origineel jasje of een heerlijke zetel voor een zachte prijs? Dan moet je kringen, want bij ons kan je heel wat geld besparen

Je oude kleerkast te klein of servies op overschot? Dan moet je kringen, want door ons komen ze niet op de afvalberg terecht en wint de natuur.
Bij ons werken bovendien heel wat medewerkers die moeilijk aan een job geraken op de gewone arbeidsmarkt. Ook zij kringen en winnen.


Kortom, kringen is tweedehands zien als tweedekans, is hipper zijn dan de hype, is mensen extra kansen geven.

Wil je even proeven van het leven zoals het is bij De Kringwinkel Meetjesland? Bekijk dan hier onze promofilm:

Verhuurpunten in de Kringwinkels