test

WERK

Wij willen met onze projecten in eigen regio werk en bijgevolg toekomstperspectieven geven aan mensen die, om welke reden dan ook, minder kansen hebben op de gewone arbeidsmarkt.

dsc0909.JPG

MILIEU

Wij willen met onze activiteiten in eigen regio bijdragen tot een beter milieu. Enerzijds verkleinen we de afvalberg door herbruikbare spullen een tweede leven te geven in onze winkels. Anderzijds willen we met ons fietsproject ook op het vlak van mobiliteit aan het milieu werken in het Meetjesland. 

2c7a8697.JPG

SOCIAAL

In onze winkels vindt iedereen kwaliteitsvolle producten tegen een zachte prijs, ook mensen met een beperkt budget. Een belangrijke sociale doelstelling die we ook met ons nieuw fietsproject willen realiseren: betaalbare mobiliteit voor iedereen.

Visie

We realiseren onze doelstellingen met de hulp van een duidelijke visie:

  • 2c7a8676.JPG
  • 2c7a8667.JPG

Waarden

Onze visie zetten we om in de praktijk met een strategie waarin een aantal kernwaarden centraal staan. Binnen onze organisatie bieden we zekerheid aan een heterogene groep van medewerkers, die respect hebben voor elkaar én voor de klant en hergebruik hoog in het vaandel dragen. Staf, omkadering en doelgroepmedewerkers werken actief en als een hecht team aan kwaliteit op elk niveau binnen de organisatie waarbij we - onder meer door innovatie niet uit de weg te gaan - een duurzame groei willen verwezenlijken. 

Verhuurpunten in de Kringwinkels